Programajánló

Titanic musical a szegedi Dóm téren

Az ötszörös Tony-díjas musicalt Somogyi Szilárd állítja a színpadra non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval.

2019.02.01 23:30ma.hu

Vágó Zsuzsi és Veréb Tamás alakítják majd a Titanic musical szerelmespárját a Szegedi Szabadtéri Játékokon - mondta el a fesztivál sajtóreferense pénteken.

Szalai Anna közölte, az ötszörös Tony-díjas musicalt Somogyi Szilárd állítja a színpadra non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval.

Augusztusban visszatér a Dóm tér színpadára Veréb Tamás, aki A Notre Dame-i toronyőr után most egy újabb szerelmes hős szerepében lép fel: Jim Farellt játssza. Szerelmét, Kate McGowant Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház művésze alakítja majd. A Titanic mindenre kíváncsi, csípős humorú hölgyét, Alice-t Détár Enikő kelti életre.

A legendás hajó tervezőjének megformálására Szabó P. Szilvesztert kérték fel az alkotók, a Titanic tulajdonosát Szolnoki Tibor fogja alakítani. Az előadásban feltűnik még Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté, Frankó Tünde és Földes Tamás is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.