Gyász

Meghalt Uri István

A Jászai Mari-díjas színész a Szomszédokban és a Kisvárosban is szerepelt.

2019.01.24 06:04ma.hu

Uri István, Jászai Mari-díjas színész és szinkronszínész 73 éves korában hunyt el. Nemcsak a színházban, hanem sok filmben és sorozatban is játszott, emellett gyakran szinkronizált is. A szomorú hírt a Centrál Színház posztolta Facebook-oldalán: "Búcsúzunk a My Fair Lady Lord Boxingtonjától, a Sok hűhó semmiért jegyzőjétől, az Illatszertár detektívjétől. Uri István családja és a Centrál Színház társulata mély fájdalommal tudatja, hogy Uri István, Jászai Mari-díjas színművész, kollégánk és barátunk türelemmel és méltósággal viselt betegség után, életének 74. évében elhunyt."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.