Programajánló

Február 14-től a mozikban Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás

'A rengeteg helyzetkomikummal dolgozó vígjáték mindazokat ki fogja szolgálni, akik felhőtlen szórakozásra vágynak.'

2019.01.22 23:30MTI

Február 14-től látható a mozikban Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

A rengeteg helyzetkomikummal dolgozó vígjáték mindazokat ki fogja szolgálni, akik felhőtlen szórakozásra vágynak - hangsúlyozta Dobó Kata. Hozzátette: a film alapjául szolgáló színdarabot, hasonlóan A miniszter félrelép című 1997-es vígjátékhoz, Ray Cooney írta.

A színdarabot 2016 óta sikerrel játsszák a Játékszínben, többek között Dobó Kata szereplésével, aki elmondta: a színpadi tapasztalat nem is segítette, de nem is hátráltatta a filmváltozat rendezését, annak ellenére, hogy volt olyan, amikor a forgatásról indult a színházba a Kölcsönlakást játszani.

Kitért arra is, hogy régóta foglalkozott a rendezés gondolatával, amikor az Egyesült Államokban élt, szeretett volna dokumentumfilmeket készíteni. Az ötleteiből akkor nem lett semmi, de most úgy érzi, sikerült megvalósítani a vízióját a stáb segítségével.

A rendezés nagyon nehéz, komplex munka, de egyben mámorító érzés - tette hozzá Dobó Kata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.