Programajánló

Nagyon Balaton: jövőre négy kompkoncert lesz a tó közepén

Jövőre négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary rendezvényein májustól szeptemberig fellép a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is.

2018.12.15 02:30MTI

A MOL Nagyon Balaton hat évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy erősítse a Balaton Régió megítélését az idelátogató hazai és külföldi turisták számára. Az évek során a fesztiválsorozat egyfajta védjeggyé nőtte ki magát, a neve alá tartozó rendezvényeken az érdeklődők minőségi programok közül választhatnak - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.

Az egyik legkülönlegesebb program a kompkoncert: a Balaton két oldaláról, Tihanyból és Szántódról induló két komp a tó közepén összekapcsolódik, és koncerthelyszínné alakul át. A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló kompkoncerteken számos hazai és nemzetközi sztár lépett már fel, köztük a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Kiscsillag és a Stereo MC's.

Idén mindhárom kompkoncert teltházas volt, ezért a szervezők úgy döntöttek, 2019-ben már négy alkalommal rendezik meg a koncerteket. A WOW Hungary kompok színpadára május 24-én a Punnany Massif lép, június 7-én a Quimby zenél, június 21-én Rúzsa Magdi énekel, szeptember 7-én pedig az ózdi rapper, Majka ad koncertet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.