Programajánló

Advent - Koncertek és bábjátékok a Városháza parkban

Koncertekkel, határon túli diákok előadásával és bábműsorral is várja a közönséget az Advent Budapesten Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár második adventi hétvégéjén a budapesti Városháza parkban.

2018.12.08 04:30MTI

A szervezők közleménye szerint szombaton a park hüttéjébe Kiss Balázs bűvész humoros és látványos előadását tekinthetik meg az érdeklődők, majd határon túli gimnazisták mutatják be szülőföldjük karácsonyi hagyományait. Este az Oti Voice & Bass formáció koncertjére várják a közönséget.

Advent második vasárnapján délelőtt Róka Szabolcs mutatja be A pórul járt farkas című zenés mesejátékát, amelyet karácsonyi kézműves foglalkozás és bibliai mesesarok követ. Délután a Bábakalács Bábszínház Nyiss kaput, Angyal! című betlehemes előadására kerül sor, délután pedig a Határon Túli Diákok Kórusának közreműködésével gyújtják meg a vásár adventi koszorújának második gyertyáját.

A ceremónián Berán Ferenc, a Budapest-Újlaki Sarlós Boldogasszony plébánia plébánosa mond ünnepi áldást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.