Programajánló

Advent - Koncertek és betlehemezés is lesz a Gödöllői Királyi Kastélyban

Koncertek, kézműves foglalkozások és népi betlehemezés is várja az érdeklődőket december 8. és 28. között a Gödöllői Királyi Kastélyban.

2018.12.04 01:30MTI

December 8-án Bogányi Gergely és Szilasi Alex zongoraművészek adnak koncertet, december 9-én a Gödöllői Szimfonikus Zenekar és a Prelude Vegyeskar Beethoven d-dúr hegedűversenyét és Orbán György Magnificat című művét adja elő Horváth Gábor vezényletével - közölték a szervezők az MTI-vel.

A következő hétvégén, december 15-én ifjúsági programok, közte musically és vlogger közönségtalálkozó, Kocsis Dénes interaktív kosztümös előadása és cooldance party szerepel a programok között, másnap a Szironta Csengettyű Együttes, a Daniel Speer Brass Együttes, az Arpeggio Gitárzenekar és a Bábakalács meseszínház lép színpadra.

December 28-án Erzsébet királyné karácsonyai címmel kínálnak a szervezők családi programokat, amelyeket a hétvégéken múzeumpedagógia foglalkozások, karácsonyi dalok a General Pausa Vegyeskar előadásában, hagyományőrző népi betlehemezés, kézművesek karácsonyi vására, gyertyaöntés és mézeskalács készítés is színesít.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.