Kultúra

'Az orvosoknak köszönhetem az életem' - megszólalt Kálloy Molnár Péter

A színészt rohammentő szállította kórházba az Operaházból.

2018.11.09 09:39ma.hu

Előadás közben lett rosszul Kálloy Molnár Péter még október végén. A színészt Luxemburg grófja szünetében vitték el, miután az első felvonás után nem tudta folytatni a játékot. A Sir Basil szerepében látható Kálloy Molnár Péter helyére a második felvonásban Földes Tamás ugrott be.

A színész most a Borsnak mesélte el, mit élt át előadás alatt és hogyan készül a visszatérésre.

"Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni" - mondta el a lapnak.

"Pár napot töltöttem csak kórházban szerencsére, azóta szigorú napirend szerint kell élnem: pihenés, diéta, gyógytorna. Elsősorban komoly életmódváltásra van szükségem, és biztosan le kell tennem a cigarettát. Jó figyelmeztetés volt ez, hogy egészségesebben éljek és jobban figyeljek magamra."

"Orvosi utasításra csak fokozatosan térek vissza, de ez heteken belül megtörténik, most nagyon szigorúak velem és mondjuk ki: az életem köszönhetem nekik. A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem" - tette hozzá.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.