Imádjuk őket

Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás, a kandúr

Visszatér a filmvászonra Shrek és Csizmás, a kandúr, az egészestés animációs filmek életre keltésével a 2015-ben bemutatott Minyonok producerét, Chris Meledandrit bízták meg.

2018.11.07 13:38MTI

A Variety filmes szaklap szerint a Universal Picture filmstúdió azzal bízta meg Meledandrit, hogy találjon valami friss történetet, hogy a szerethető ogrét és a kardforgató kandúrt megismertesse a mozinézők új nemzedékeivel.

Az egyetlen dolog, amit az animációs guru nem akar, hogy elfuserálja a karakterek hangját. A Shrek népszerűségének egy oka volt, hogy olyan nagyágyúk, mint Mike Myers, Eddie Murphy és Antonio Banderes kölcsönözte hangját, és Melendandri a Variety-nek elmondta, azt szeretné, ha a csapat ismét összeállna.

"Visszanézve ezekre a hangi játékokra, megkapónak találod őket. És miközben érvelhetnél egy teljes megújítás mellett, én a saját nosztalgikus érzéseimre hallgatok, amely vissza akar térni ezekhez a karakterekhez" - magyarázta.

A kihívás az, hogy olyasmit találjunk, amitől nem azt érezzük, hogy ez csak egy újabb film a folytatások sorozatában - tette hozzá.

A Shrek, és a Cizsmás, a kandúr új életre keltését az után határozták el, hogy a stúdió anyavállalata, a Comcast megvette 2016-ban 3,8 milliárd dollárért a Dreamworks Animations stúdiót, amely a Shreket annak idején készítette. Kezdetben olyan találgatások láttak napvilágot, hogy Meledandri, akinek közös produkciós cége van a Universallal, felügyeli majd a Dreamworks Entertainmentet.

A producer azonban azt mondta, úgy érzi, hogy két céget nem képes igazgatni, ha fenn akarja tartani az általa készített filmek minőségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.