Kult

Minden fellépését lemondta a betegeskedő Sas József

A Jászai Mari-díjas színész nincs olyan állapotban, hogy vállalja a fellépéseket.

2018.11.05 07:57ma.hu
hirdetés

Az utóbbi időben betegeskedő Sas József pénteken már annyira gyengének érezte magát, hogy komoly döntést kellett hoznia. Az összes fellépését lemondta - írja a Blikk.

A jegyirodák internetes oldalain már jelezték is, hogy a fellépések elmaradnak.

A Jászai Mari-díjas színész, rendező, humorista ismerőseinek egy 30 másodperces, rövid időre a közösségi oldalán is feltűnő drámai videóüzenetben, elcsukló hangon mondta el, hogy hiszi, jövőre jobban lesz, de 2018-ban már nem lép színpadra, azaz minden Fészek klubbeli előadás elmarad, a szilveszteri két show is, amelyről tévéfelvétel készült volna – a jegyeket visszaváltják.

"Sajnos, nem vagyok jól, és most az első az egészség" - erősítette meg a lapnak, de állapotáról bővebben nem kívánt beszélni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.