Programajánló

Középkori mulatság lesz a Fonóban

A koncertek mellett bábelőadás, lovagi párviadal és divatbemutató is szerepel a Középkori összművészeti találkozó programjában november 10-én a Fonó Budai Zeneházban.

2018.11.03 01:35MTI

A programban fellép a Sub Rosa zenekar, a Sárkánykönny zenekar, a Hollóének Hungarica Régizene Együttes, a Szelindek, az Anno Musica és a Bordó Sárkány Régizene Rend. Délután nyílik Both Theodóra festőművész kiállítása, majd Fekete Dávid bábművész előadása szórakoztatja a gyerekeket.

A résztvevő zenekar muzsikájával újjáélednek a középkori mulatságok, amelyet lovagi párviadalok, középkori divatbemutató, keleti hastánc, gólyalábas felvonulása és kézműves vásár is színesít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.