Programajánló

Új lemezét mutatja be a Therapy? Budapesten

Cleave című új albumát mutatja be a Therapy? északír metáltrió Budapesten, az A38 Hajón 2019. január 30-án.

2018.10.13 02:30MTI

A zenekar - Andrew James Cairns (ének, gitár), Michael McKeegan (basszusgitár), Neil Cooper (dob) - pár napja jelentette meg tizenötödik nagylemezét. A Cleave kifejezetten a kilencvenes évek elejének "hallgatóbarát" Therapy?-jét idézi, amit az is jelez, hogy a producer ugyanaz a Chris Seldon volt, akivel Cairnsék az 1994-es Troublegum című lemezüket is felvették - közölte az A38 pénteken az MTI-vel.

A modern metál mindig megújuló zenekara az énekes-frontember Andy Cairns vezetésével lassan harminc éve ontja a lemezeket. Az ezernyi stílust magába olvasztó Therapy? zenéjében a vad, ugrálós posztpunk keveredik a monumentális riffekkel, a sötét és maró iróniától áthatott, szürreális dalszövegek pedig a szégyentelenül szájbarágós stadionhimnusz-refrénekkel - olvasható a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.