Programajánló

Kortárs magyar szerzők művei az MMA őszi irodalmi gáláján

Neves művészek előadásában vers- és próza összeállításokat hallhat a közönség kortárs magyar írók, költők műveiből vasárnap a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) őszi irodalmi gáláján a Pesti Vigadóban.

2018.10.03 22:30MTI

A kétrészes gálaesten mások mellett Iancu Laura, Király László, Szilágyi István, Mészöly Dezső, Gyurkovics Tibor, Hubay Miklós, Nagy Gábor és Szentmártoni János művei hangzanak el, olyan klasszikusok alkotásai mellett, mint Karinthy Frigyes, Ady Endre, Babits Mihály és Kosztolányi Dezső.

Az összeállításokat Kubik Anna és Oberfrank Pál, valamint Lázár Balázs, Jegercsik Csaba és Tallián Mariann színművészek adják elő, közreműködik a Faith Quartet. Az estet Wiegmann Alfréd szerkesztette és rendezte, a belépés előzetes regisztráció mellett ingyenes - közölték a szervezők az MTI-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.