Ajánló

Eminem új albummal jelentkezett

Alig egy évvel utolsó albuma után új lemezzel lepte meg rajongóit Eminem, a Kamikaze című albumot digitális változatban péntekre virradóra tette közzé.

2018.09.02 08:38MTI

A detroiti rapper 45 perces albumán 13 szám van, amelyekben éles bírálatot fogalmaz meg számos hírességgel szemben, Donald Trump amerikai elnöktől kezdve Harvey Weinstein szexuális erőszakkal vádolt bukott filmmogulig - adta hírül a BBC News.

Az album megjelenését bejelentő Twitter-üzenetében Eminem úgy fogalmazott, hogy "megpróbálta nem túlgondolni azt".

Rögtön az első, The Ringer című számában a rapper azt állítja, hogy Donald Trump elleni tavalyi támadása után az amerikai elnök utasította a titkosszolgálatot, hogy találkozzon vele, és mérje fel, hogy veszélyt jelent-e.

A Kamikaze Eminem tizedik albuma, a legutóbbi, a Revival múlt év decemberében jelent meg, és rögtön első helyre került a Billboard 200-as listáján.

Az album fizikai változata szeptember 14-én jelenik meg - közölte a Universal Music.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.