Szeretné biztonságban tudni a családját

Végrendeletet írt a nagybeteg Benkő László

Az Omega billentyűse szeretné biztonságban tudni családját, akkor is, ha ő már nem lesz.

2018.08.28 12:47ma.hu

Végrendeletet írt Benkő László, az Omega együttes tavaly nyár óta rákbetegséggel küzdő billentyűse. Benkő július óta kemoterápiás kezeléseket kap. Bár mindvégig bizakodott a gyógyulásában, két barátja, Orbán József és Székhelyi József halálával nemcsak a szeretteit, hanem a hitét is elvesztette - írja a Bors.

"Már nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék a halálra. Nagyon aggódom, mert az én napjaim is meg vannak számlálva. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladtam a harcot, csak egyre nehezebb hinnem a gyógyulásban” – mondta a Borsnak a zenész. "Már a végrendeletemet is megírtam. Szeretném biztonságban tudni a családomat akkor is, ha már nem leszek” – tette hozzá.

Benkő László azt is elmondta, hogy a három hónappal ezelőtti CT-vizsgálat után jó híreket kapott, szerdán pedig az is kiderül, hány kezelésre van még szüksége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.