Film

Az őrült gazdag ázsiaiakra voltak a legtöbben kíváncsiak a mozikban

Második hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát a Crazy Rich Asians, ezen a hétvégén 25 millió dollárért (7 milliárd forint) váltottak rá jegyet.

2018.08.27 06:30MTI
hirdetés

Az ázsiai szereposztással készült hollywoodi vígjáték mindössze hat százalékkal hozott kevesebbet, mint az előző hétvégén, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele már 76,8 millió dollárnál jár - idézte az iparági becslést a Variety.com.

A Warner Bros. akciófilmje, a Meg - az őscápa megőrizte második helyét a hétvégi 13 milliós eredménnyel, mely 100 millióra növelte az észak-amerikai bevételt, a külföldi piacokkal együtt átlépte a 400 milliót is.

Melissa McCarthy Haláli bábjáték című fekete komédiája valószínűleg a komikus színésznő leggyengébben nyitó filmje lesz, csupán 10 millió dollár értékben váltottak rá jegyet. A filmet augusztus 30-án kezdik vetíteni a magyarországi mozik.

Tom Cruise újabb küldtetése, a Mission: Impossible - Utóhatás viszont továbbra is szépen teljesít: 8,1 millió dolláros hétvégi jegyárbevételével a negyedik helyen végzett a toplistán, így észak-amerikai eredménye elérte a 194 milliót.

A Disney Barátom, Róbert Gida című élőszereplős és animációs családi mozija a sikerlista ötödik helyére futott be a hétvégi 6,4 millióval, ami 77,7 milliósra duzzasztotta észak-amerikai jegyárbevételét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.