Kultúra

Nem tér vissza a színpadra Cserhalmi György

Komoly térd- és gerincproblémákkal küzd a Nemzet Színésze.

2018.08.10 07:42ma.hu
hirdetés

Egy évvel ezelőtt komoly műtéteken esett át Cserhalmi György. A Bors szerint egészségi állapota miatt társulati tag sem lesz, s továbbra sem láthatjuk a színpadon, a 70 éves színész ugyanis térd- és gerincproblémákkal küzd.

"Tudomásom szerint nem lesz a következő évadban a színház tagja, és – a korábbi pletykákkal ellentétben – Vidnyánszky Attila nagyszabású, Az ember tragédiája című előadásában sem lesz benne Luciferként, helyette a színház öt fiatal színésze alakítja a figurát az októbertől látható darabban”- mondta el a lapnak egy névtelen, a teátrumhoz közel álló forrás.

Maga Cserhalmi nem szerette volna kommentálni a hírt. "Most nyaralok és babázni szeretnék, úgyhogy köszönöm a megkeresést” - zárta le a témát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.