Programajánló

Két bemutatóval folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál

Verdi Rigolettójával és a Száz év szerelem című koncert-musical bemutatójával folytatódik augusztus első hétvégéjén a Budapesti Nyári Fesztivál.

2018.07.28 23:30MTI

A Rigoletto címszerepében Giuseppe Altomare olasz bariton mutatkozik be a magyar közönségnek, mantovai hercegként Arturo Chacón-Cruz mexikói tenor látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon augusztus 3-án és 5-én. Az esten közreműködik a Magyar Állami Operaház Zenekara és Énekkara - közölte a Szabad Tér Színház az MTI-vel.

A Városmajori Szabadtéri Színpadon a Group'n'Swing zenekar a Száz év szerelem című koncert-musicalt mutatja be augusztus 3-án és 4-én a Holdfény mulató című darab folytatásaként Mihályi Rékával, Magyar Bálinttal és a Maffia Swing tánckarral.

Augusztus 5-én egy jeggyel két koncerten is szórakozhatnak a látogatók, a Petruska, valamint a Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák együtt és külön-külön is fellépnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.