Programajánló

Ma tartják a második Dunamenti Halfesztivált Mohácson

A fesztivál ideje alatt a közönség is elkészítheti és el is fogyaszthatja kedvenc halászlevét.

2018.07.21 09:48ma.hu

Szombaton rendezi meg a második Dunamenti Halfesztivált Mohácson a baranyai város német nemzetiségi önkormányzata, amelyen Magyarország mellett idén Horvátországból várnak halfőző mestereket és szabadidős halászléfőző csapatokat.

A fesztivál egyik kiemelte résztvevője lesz ebben az évben a Magyar Halkolbász Lovagrend, a város millenniumi emlékművénél halgasztronómiai udvart is kialakítanak. Több halfőző mestert is várnak a rendezvényre a többi között Gemencről és a horvátországi Kopácsról.

A fesztivál ideje alatt a közönség is elkészítheti és el is fogyaszthatja kedvenc halászlevét.

A fesztivál ideje alatt végig árusítanak majd mohácsi halászlevet, kopácsi csíptetős pontyot, de sült pisztráng, halpörkölt, grillezett halak és halburger is várja a résztvevőket.

A közönség szórakoztatásáról - mások mellett - német nemzetiségi zenekarok és tánccsoportok, helyi együttesek, valamint Badár Sándor humorista és Wolf Kati gondoskodik majd. A programokat hajnalig tartó utcabál zárja.

További részletekről a dunamentihalfesztival.hu oldalon lehet tájékozódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.