Film

Megvan, ki játssza Goose fiát a Top Gun folytatásában

Miles Teller is játszik a Tom Cruise főszereplésével készülő Top Gun-folytatásban. A fiatal színész az eredeti filmben elhunyt pilóta, Goose fiát alakítja.

2018.07.05 22:30MTI

Cruise június elején jelentette be a közösségi médián, hogy elkezdődött a Top Gun: Maverick című produkció forgatása. A filmet Joseph Kosinski rendezi, aki 2013-ban ugyancsak Cruise-zal forgatta a Feledés című akció sci-fit.

A produkcióban a régi szereplők közül Cruise-on kívül Val Kilmer is látható, aki az eredeti filmben, amelyet az azóta elhunyt Tony Scott rendezett, Tom "Iceman" Kazanski hadnagyot, Maverick (Cruise) riválisát alakította.

A Top Gun főhőse a pilóta Pete 'Maverick' Mitchell (Cruise) volt, aki bekerül a Top Gun-kiképzés válogatott legénységbe. Amikor azonban barátja, Goose tragikus balesetet szenved egy gyakorlatozás közben, nem akar többé repülni, mert magát hibáztatja a tragédiáért.

Teller volt az egyik legesélyesebb Goose fiának szerepére, a The Hollywood Reporter beszámolója szerint még a floridai Clearwaterbe, Cruise otthonába is elutazott egy tesztfelvételre. Végül Nicholas Hoult és Glen Powell elől halászta el a szerepet.

Miles Tellert korábban a Beavatott-sorozatban, a Whiplash című filmben és A fantasztikus Négyesben is láthatták a mozinézők.

Cruise régóta tervezi a nyolcvanas évekbeli kultfilm folytatását. A Paramount stúdióban készülő Top Gun: Maverick 2019 júliusában kerül a mozikba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.