Programajánló

Több mint 100 fellépő és 200 program a 43. EFOTT-on

A családok éve alkalmából idén először kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekekkel érkezőkre.

2018.06.24 20:30MTI

Több, mint 100 fellépővel és 200 programmal készülnek s szervezők a 43. EFOTT-ra (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) július 10. és 16. között - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató az M1 aktuális csatornán vasárnap.

A fesztiváligazgató megemlítette, hogy a családok éve alkalmából idén először kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekekkel érkezőkre, a fesztiválra családi jegyek is vásárolhatók, a szervezők több gyerekprogrammal várják az érdeklődőket.

Elmondta: a fesztiválon mások mellett fellép a brit John Newman és Jessie J, az ausztrál DubFX, a belga Lost Frequencies, a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello, Majka&Curtis, a Brains és az Irie Maffia.

Az EFOTT-nak a Velencei-tó partján egy 25 hektáros terület ad otthon, a fesztiválra várhatóan körülbelül 120 ezren látogatnak el - közölte Maszlavér Gábor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.