Programajánló

Hobo jövő márciusban életműkoncertet ad az Arénában

Viharban születtem címmel életműkoncertet ad Hobo (Földes László) 2019. március 30-án a Papp László Budapest Sportarénában.

2018.06.18 23:30MTI

"Többórás koncertet adok, amelyben egy előadásban felmutatnám ötvenévesnél hosszabb pályám legfontosabb elemeit" - idézte Hobót a szervezők által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.

Mint írták, a koncert Hobo pályája kezdetével, a fekete blues-zal, a Rolling Stonesszal, a Doorsszal, Jimi Hendrix magyarra fordított számaival indul, elhangzanak a Hobo Blues Band számára legfontosabb dalai, fontos részt kap a költészet szolgálata és tisztelete, "ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet", és megjelenés előtt álló lemeze, a Hé, Magyar Joe egy részét is előadja. Utóbbi novemberben kerül színpadra a Nemzeti Színházban.

Hobo jövő márciusi Aréna-koncertjén fellép néhány új és régi alkotótársa, Póka Egon és Tátrai Tibor, de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.