Gyász

Így halt meg Paudits Béla

A lányától még el tudott köszönni, unokájától és kedvenc cicájától azonban már nem...

2018.06.15 08:43ma.hu

Paudits Béla hosszú betegeskedés után hunyt el, az agyi infarktust már nem tudta leküzdeni. Utoljára azonban még el tudott búcsúzni egyetlen gyermekétől, lánya meglátogatta a kórházban, ezt követően halt meg a színművész.

Paudits Béla 68 évesen, június 13-án távozott az élők sorából. A színművésznek sok gondja volt az egészségével, végül agyi infarktust kapott, amiből már nem tudott felépülni. Jobb oldala lebénult, beszélni sem tudott, de barátai és gondozója látogatták őt és remélték, hogy jobban lesz. Az ismerősökön kívül régóta nem látott lánya, Emília is bement hozzá a kórházba, ő volt az utolsó látogatója.

„Béla meghalt, a lánya értesített" – mondta a Blikknek Paudits Béla gondozója, hogy a színművész még megvárta lányát, csak utána távozott. A lap információi szerint Emília sokáig nem tudott bemenni apjához, ugyanis egyedül van kisfiával, akivel Paudits Béla sosem találkozott. A művész abban reménykedett, ha fizikailag jobban lesz, megismerheti majd unokáját, de erre sajnos nem került sor. A színész szeretett macskájától sem tudott elköszönni, megkérte ugyan gondozóját, hogy hívasson elő egy közös képet róla és a cicáról, de sajnos már ezt sem láthatta.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.