Rossz hír

Agyvérzést kapott Paudits Béla

Otthonában lett rosszul a színművész.

2018.06.05 13:30ma.hu

Hétfőn kórházba szállították Paudits Bélát. A színművész otthonában lett rosszul, mint kiderült, agyvérzést kapott - írja a Bors.

"Imént beszéltem Magdival (Paudits Béla legjobb barátja, Takács Magdolna harmonikaművész), nagyon kiborult. Azt mondta, hogy tegnap vitték Bélát kórházba, azóta nem sikerült vele beszélni. Nagyon aggódunk érte, mert eddig is rengeteg baja volt, nem tudom, hogyan lábal ki ebből. Nem tudunk egyebet tenni, mint hogy együttesen imádkozunk az életéért” - nyilatkozta a lapnak a színész egyik barátja.

A 68 éves művész már hosszú évek óta betegeskedik. Gyomorbántalmai miatt korábban többször műtötték, ágyhoz kötött lett, így felfekvései kelekeztek. Később depressziós lett, legutóbb pedig laparoszkópos vizsgálatot hajtottak végre rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.