Programajánló

Légtornászok is lesznek a Republic egyetlen budapesti szabadtéri koncertjén

Június 2-án a Barba Negra Trackben.

2018.05.10 02:26MTI

Légtornászok is lesznek a Republic egyetlen budapesti szabadtéri koncertjén, amelyet június 2-án a Barba Negra Trackben tartanak - közölte az együttes gitárosa az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Boros Csaba elmondta, hogy a koncerten a 2016-os prágai Légtorna Európa Bajnokság és a budapesti Világbajnokság aranyérmesei, Molnár Petra és Bakonyi Anett vesznek részt, akik a tavaly év végi koncerten technikai okok miatt nem léptek fel.

Mellettük Gulyás Ferenc népzenész és Szert Zsigmond, a Voodoo Papa Duo szájharmónikása is csatlakozik az együtteshez - tette hozzá.

Hangsúlyozta, a koncerten mindegyik korszakukból játszanak majd dalokat, ezért körülbelül kétórás előadásra lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.