Tragédia

Gyász: elhunyt Várkonyi Andrea

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő, a Győri Nemzeti Színház tagja, akit szinkronszínészként is ismerhetett a magyar közönség.

2018.05.07 12:53ma.hu

Az RTL Klub közleménye szerint a Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. A Barátok közt és az RTL Klub osztozik a család gyászában.

Várkonyi Andreát szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra, ezért azt kérik, hogy akik ismerték és szerették a fiatalon elhunyt színésznőt, az iram@t-online.hu címen fejezzék ki részvétüket.

A család kéri a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a kérésüket, s engedjék nyugalomban gyászolni szerettüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.