Kult

Kulka János visszavonul

Két évvel azután, hogy stroke-ot kapott, Kulka János úgy döntött, nem tér vissza a színpadra.

2018.05.03 11:04ma.hu

A színész 2016 áprilisában kapott stroke-ot, azóta mindent elkövetett azért, hogy teljesen visszanyerje beszédkészségét, és mozgása is újra tökéletes legyen - írja a Bors.

A lap most egy "névtelenséget kérő, több állami díjjal kitüntetett, nagynevű művésztársra" kivatkozva arról számol be, hogy Kulka nem kíván szerződést hosszabbítani társulatával, a Katona József Színházzal.

"Gyógytornász és logopédus segíti a mai napig ebben az emberfeletti küzdelemben, de úgy fest, még mindig nem tud gond nélkül, a tőle megszokott minőségben beszélni, a szerepekhez nélkülözhetetlen koreográfiát megtanulni". A lap szerint ezért döntött úgy, hogy visszavonul a színpadról.

Kulka János 2013 augusztusa óta tagja a Katona József Színháznak, a Nemzetiből szerződött ide.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.