Gyász

Már Budapestnek is van Avicii útja

A 28 évesen elhunyt sztár-DJ előtt tiszteleg egy tábla a II. kerületben.

2018.05.02 10:56ma.hu
hirdetés

A táblát a 24.hu egyik olvasója szúrta ki.

Közben nyilvánosságra hozták Avicii halálának részleteit, így most már bizos, hogy öngyilkoss lett a 28 éves dj.

Tim Bergling hirtelen halála megrázta az egész világot. Az április 20-án elhunyt dj családja már korábban elmondta, nagy a valószínűsége annak, hogy Avicii öngyilkos lett, ami mostanra biztossá vált.

Az információk szerint a dj nyakán és csuklóján vágások voltak - írja a Blikk a Mirror lapra hivatkozva. A család arról is beszélt, hogy a hatalmas stressz alatt dolgozó, maximalista Avicii a visszavonulását követően a békét és a boldogságot kereste.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.