Jobban van

Jó hírek érkeztek a 80 éves Szilágyi István állapotáról

Műtétje után egyre jobban van az idős színművész, már nem kell a járókeretet használnia.

2018.04.24 13:45ma.hu

Február elején került kórházba az ország Lópici Gáspárja. A csípőjét kellett megműteni, miután egy balesetben lepattant a csontból egy darab. A műtét után otthon lábadozott, és nagyon úgy tűnik, egyre jobban van - írja a Blikk.

Felesége, Humenyánszky Jolán a lapnak elmondta, azóta István sokat erősödött, a kórházban leadott kilókat is lassan visszaszedi, és élvezi a jó időt.

"Egész jól van már, tud segítség nélkül is közlekedni, nem kell neki a járókeret sem. Persze, botot azért használ, hála az égnek, óvatos lett. Egyébként pedig élvezi a ragyogó időt, délutánonként a kertben szokott napozni" – tette hozzá a feleség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.