Könyvajánló

Kulcsok egy boldogabb élethez

Kőrös Edit: Lenormand tarot - Gyakorlatok a kártyakombinációk használatához című könyve nagyban különbözik az eddig e témában megjelent könyvektől.

2018.03.11 10:56ma.hu

Kőrös Edit egészen újszerű módon, foglakozások, emberi tulajdonságok és életterületek szerint rend-szerezi a kártyalapokat, melynek alapja az a szimbólumvilág, ami emberek tudatalattijában ott lapul. A kártya közvetítő szerepet játszik, segít felfedni a lélek akaratát.

Különlegessé teszi a könyvet az a megoldás is, hogy a szerző olyan kulcsokat ad a kártya-lapok kilences kirakásán keresztül az olvasó kezébe, melyekkel a gyakorlatsor végére rátalálhat problémájának lehetséges megoldására.

A könyvben egyedi módon karakterjellemzések is szerepelnek, így a kérdező, az általa még ismeretlen személyről is készíthet leírást.

Elsajátítható a könyvből mindaz a tudás, amellyel bárki képessé válik önmagának kártyát rakni és elemezni, ezáltal kezébe veheti sorsa irányítását, amitől élete boldogabbá válhat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.