Filmajánló

Star Wars: hatalmas bejelentés

Új sorozat indul.

2018.03.08 19:41ma.hu

Jon Favreau lesz az írója és a producere az új Csillagok háborúja-tévésorozatnak - jelentette be a Disney stúdió csütörtökön.

Az élő szereplős széria a stúdió saját, eddig még névtelen filmszolgáltató platformján lesz látható, melyet a tervek szerint 2019 második felében indítanak.

Favreau rendszeresen dolgozik a Disney-nek, ő rendezte a Marvel első két Vasemberét és 2016-ban A dzsungel könyvét, valamint részt vett a Bosszúállók-sorozat egyes darabjainak produceri munkáiban. Jelenleg egy Oroszlánkirály-remake-en dolgozik, mely 2019-ben kerül a mozikba.

Van már némi Star Wars-tapasztalata is: A klónok háborúja című animációs szériában kölcsönözte a hangját egy karakternek és szerepel a Solo: Egy Star Wars-történet című, idén debütáló, különálló Star Wars-filmben is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.