Gyász

Elhunyt az Emmy-díjas Reg E. Cathey színész

Daganatos betegség vitte le az 59 éve sztárt.

2018.02.10 09:58ma.hu
Reg E. CatheyForrás: IMDb

Reg E. Cathey színész 1984-ben kezdte a színművészeti pályát, egy orvosos tévéfilm volt első munkája. Felbukkant a Hetedik című filmben, a Gyilkos utcákban, a Vészhelyzetben, a Star Trek: Az új nemzedékben. A sokak által nagyra tartott Oz című börtönös sorozatban nyolc részben volt látható - írja az origo.hu.

A kilencvenes, kétezres években számos munkája volt, 23 epizódban volt látható a Drótban, amely sok tévés listán ott van minden idők tíz legjobb sorozata között. Felbukkant A stúdióban, a Célszemélyben, a Különleges ügyosztályban és a Grimmben, 15 részben szerepelt a Kevin Spacey botránya miatt megrogyott Kártyavárban, a House of Cardsban. 2016-2017-ben az Outcast stábjával forgatott, húsz részben játszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.