Felhívás: Legyünk együtt kurátorok!

Ön és a VAM Design bemutatja: Legvidámabb barakk kiállítás!

Táskarádió, bólogatós kutya, kisdoboskönyv, Csepel bringa, Tisza cipő, Trapper farmer....és Ön mit rakna hozzá? Csináljunk meg együtt a Legvidámabb barakk kiállítást - hozza be háztartásának azon tárgyait, darabjait, melyek bemutatása érdekes lehet a nyilvánosság számára is, s amely tárgyak valamilyen formában emblematikusak, szimbolikusak a szocializmus korszakára jellemzőek.

2008.12.05 18:30ma.hu

Táskarádió, télifagyi, bólogatós kutya, kisdoboskönyv. - Mi a közös bennük? Egy letűnt kor emlékei! Az összegyűjtött tárgyak mintegy kiegészítésül szolgálnak azon fotóanyag mellé, amelyeket az MTI archívumából válogatták, és a Legvidámabb barakk kiállítás gerincét képezik. 

A 170 darab, korszellemet tükröző fotó olyan képeket is tartalmaz, amelyeket eddig soha, sehol nem állítottak ki, nem lettek bemutatva. A kiállítás 800 négyzetméteren hívja emlékezni a 30 fölöttieket és megismerni a múltat a fiatalabb generációt. A tárlat visszatekintés, ugyanakkor felhívás a jövő újragondolására! A tárgyaikat, dokumentumaikat felajánlók 2008. december 5-től jelentkezhetnek a lenti elérhetőségeken. 

A önkéntes kurátorok (azaz akik a kiállítást személyes tárgyaikkal bővítik) a tárlatot december folyamán ingyenesen tekinthetik meg. Telefon: 06-1-6663-103 e-mail: erdeinora@vamdesign.hu 

A felajánlott tárgyak átvétele a kiállítás időszaka alatt minden nap délelőtt 10 és 12 óra között történik az alábbi címen: VAM Design Center, 1061 Budapest, Király utca 26. 

A tárgyak felajánlása és átadása önkéntes, a tárgyakat a VAM Design Center kiállítási installációihoz használja, így a tárgyak tulajdonosai lemondanak ezen tárgyakról.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.