Programajánló

Széki tánckurzus és a Dresch Quartet koncertje januárban a Fonóban

Nyolcalkalmas széki táncokat oktató kurzus és a Dresch Quartet koncertje is szerepel a Fonó Budai Zeneház januári programjai között.

2018.01.12 22:30MTI
hirdetés

Kubinyi Júlia, a Fonó népzenei művészeti vezetője az M1 pénteki műsorában kiemelte: a szerdai tánckurzusok mellett 2018-ban is folytatódnak a Berka együttes kéthetente pénteken rendezett táncházai. Újdonság, hogy havonta egyszer szombatonként a fiatal zenészekből álló Sarjú Banda külön kamaszoknak szóló táncházat tart.

A Fonó kiemelt figyelmet fordít arra, hogy fellépési lehetőséget kapjanak a fiatal formációk és a kísérleti műfajok képviselői - fűzte hozzá. Kitért arra is: az évadot szombaton népzenész bállal indítja a Fonó, az esten a sepsiszentgyörgyi Heveder Zenekar muzsikál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.