Kult

Filmmel tiszteleg Bud Spencer emléke előtt Terence Hill

Terence Hill filmet forgat, amellyel néhai kollégája és barátja, a 2016-ban elhunyt Bud Spencer előtt akar tisztelegni.

2018.01.12 08:44MTI

A 78 éves Hill maga rendezi a Me ne vado per un po (Egy időre elmegyek) című produkciót, amelyben a főszerepet is eljátssza.

"A film egy férfiról szól, aki Harley Davidsonjával Olaszországból útra kel Spanyolországba, hogy magára találjon" – idézte a rendezőt az Il Messaggero című olasz napilap, hozzátéve, hogy a produkciót tavasszal mutatják be az olasz mozikban.

"Senki nem tudhatja, hány napja van még hátra. De annyi tervem van még, hogy inkább nem is gondolok erre" – mondta Hill, aki számos filmben játszott együtt Bud Spencerrel.

A színész Don Matteo című tévésorozatából már a 11. évad fut a RAI műsorán. Hill arról is beszélt, hogy szívesen folytatná a szériát.

Hill, akinek eredeti neve Mario Girotti, a hatvanas-hetvenes években vált híressé a Bud Spencerrel együtt forgatott spagettiwesternekkel (Az ördög jobb és bal keze) és vígjátékokkal (Különben dühbe jövünk).

Spencer 86 évesen, 2016 júniusában hunyt el Rómában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.