Kemoterápia

11 kilót fogyott Székhelyi József - Így vallott a kezelésről, gyógyulásról

Kemoterápiás kezelése alatt is színpadra lép Székhelyi József.

2018.01.05 12:09ma.hu

Kemoterápiás kezelése és jelentős fogyása ellenére sem áll le a munkával Székhelyi József. Mindent megtesz, hogy egyetlen színházi fellépését se kelljen lemondania, a családja mellett ugyanis a munka a másik nagy energiaforrása - tudta meg a Blikk.

"A körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd az idő eldönti, hogy milyen tempóban tudok gyógyulni,és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. De pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok. Minden nap erőt ad nekem ehhez, és persze, a családom: a feleségem, Emese és a legkisebb lányom, a hatéves Saci. Ő mindig feltölt élettel. Mosolya, nevetése és az együtt töltött idő adja az erőt a kitartásomhoz, ami a felépüléshez kell - árulta el a lapnak.

Fellépéseiről elmondta, "engem a színpad éltet, és nem tehetem meg a közönségemmel, hogy betegszabadságra megyek".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.