Sztárhírek

Gary Oldman nikotinmérgezést kapott

Winston Churchill bőrébe bújt a színész, másfél hónap alatt legalább 400 szivart szívott el.

2017.12.15 16:34ma.hu

Annyi bizonyos, hogy Gary Oldman mindent megtett azért, hogy azonosuljon Churchill karakterével. Nemcsak teljesen átalakult, másfél hónap alatt legalább 400 kubai szívart szívott el.

Minden forgatási napon órákat ült a sminkszobában, ám az egykori brit miniszterelnök fontos "kellékéről", a szivarról sem feledkezhetett meg.

"Komoly nikotinmérgezést kaptam. Az egyik jelenethez kell egy háromnegyedéig elszívott szivar, amire rágyújtasz, aztán persze a jelenet végére elég, úgyhogy a kellékes újabb szivart nyom a kezembe, mert újravesszük az egészet, és ezt egy-egy jelenetnél 10-12 alkalommal játszottuk el" - mesélte a színész a The Hollywood Reporternek.

A Joe Wright rendezésében készült A legsötétebb óra főszerepe miatt az Oscar-díj nagy esélyesei között tartják számon, kívánjuk neki, hogy nyerje is el.

A filmet január 18-tól láthatja a magyar közönség.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.