Zene

Szomorú hírt közölt Szörényi Levente

Újra összeáll a Fonográffal, ám a rajongók öröme mégsem lehet teljes.

2017.12.09 16:43ma.hu

Tizennégy év után újra összeáll a Fonográffal a 72 éves Szörényi Levente. A rajongók öröme mégsem lehet teljes. Szörényi a Vasárnapi Blikknek bevallotta, valószínűleg zenei pályafutása végén tart.

"Ebben a korban már szívesebben ücsörögnék otthon, de a nézők, a rajongók kedvéért még egyszer felmegyünk a színpadra a Fonográffal, amely csapattal utoljára 2014-ben játszottunk együtt" – harangozta be a február 16-i koncertet Szörényi. – "A zenei pályán már nincsenek nagy terveim, pont elég, amit létrehoztunk, sőt lehet még sok is! Az Illés már elbúcsúzott az Illés 50-nel 2014-ben, a Fonográfban még egyben vagyunk, így mindenki folyton nyaggatott, hogy játsszunk már. Beleálltunk, de ezen a koncerten nemcsak a számok az érdekesek, hanem az élő zene varázsa és a nézőkkel többnyire egy korosztályú zenekar jelenléte. A nosztalgia mindent visz!" - mesélte a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.