Programajánló

VOLT - A Limp Bizkit és Ákos is fellép a fesztiválon

A Depeche Mode és az Iron Maiden is koncertezik Sopronban.

2017.11.23 12:00MTI

A Limp Bizkit, a Skillet és Ákos is fellép a jövő évi Telekom VOLT fesztiválon Sopronban - közölték a szervezők szerdán.

A korábban már bejelentették, hogy a Depeche Mode és az Iron Maiden is koncertezik Sopronban.

A szerdai összegzés szerint a legtöbb hazai zenekar 2018-ban is a VOLTon lép fel: a Quimby, a Wellhello, a Brains, a Punnany Massif és a Szabó Balázs Bandája már biztosan jelen lesz Sopronban. A Tankcsapda Lukács László 50. születésnapi koncertjével érkezik, Ákos pedig a VOLTon mutatja be új, kétórás showját.

A rap-rock műfaj egyik legnagyobb klasszikusa, a Limp Bizkit a legnagyobb slágereit hozza el 2018-as turnéján Sopronba és érkezik a dallamos gitárzenében utazó Skillet, az Egyesült Államok egyik legismertebb keresztény rockzenekara is.

A szervezők közölték, hogy csütörtökön délben indul a 60 órás, kedvezményes jegyelővétel a fesztiválra az ismert jegyirodákban és a fesztivál honlapján. Új lehetőség, hogy immár öt-, négy- és háromnapos bérletek is kaphatók a napijegyek mellett, a bérleteket pedig részletfizetéssel is megvásárolhatják a látogatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.