Isten éltesse!

Felavatták Bud Spencer szobrát a fővárosban

Bud Spencer fiatalabbik lánya és Tasnádi Szandra szobrászművész is ott volt alkotása, Bud Spencer egész alakos bronzszobrának avatóünnepségén.

2017.11.12 03:37MTI
MTI Fotó: Mónus Márton

Kocsis Máté (Fidesz-KDNP, Józsefváros polgármestere (j), Kárpáti György, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó (j2), Diamante Pedersoli (Diamy Spencer) Bud Spencer fiatalabbik lánya (b2) és Tasnádi Szandra szobrászművész alkotása, Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli olasz színész egész alakos bronzszobrának avatóünnepségén a budapesti Corvin sétányon 2017. november 11-én. Kárpáti György játszott az olasz válogatott játékosa, Carlo Pedersoli ellen.

MTI Fotó: Mónus Márton

Résztvevők Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli olasz színész, vízilabdázó egész alakos bronzszobrának avatóünnepségén a budapesti Corvin sétányon 2017. november 11-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.