Sztárhírek

Shakirának pár nap pihenésre van szüksége

Hangszálbetegsége miatt el kellett halasztani a kolumbiai énekesnő kölni koncertjét.

2017.11.08 02:30ma.hu

Hangszálbetegség miatt el kellett halasztani Shakira kolumbiai énekesnő turnéindító szerdai kölni koncertjét – közölte a szervező kedden Frankfurtban.

”Shakira El Dorado című világturnéjának kölni koncertjét néhány nappal elhalasztjuk. Az énekesnőnek orvosai tanácsára pár nap pihenésre van szüksége” – írták a közleményben.

A kölni koncert új dátumáról később értesítik a közönséget. A 40 éves popénekesnő tervezett 36 helyszínes koncertkörútján fellép Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Spanyolországban, januártól Kanadában és az Egyesült Államokban. Latin-amerikai koncerthelyszíneit később jelentik be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.