Ő lesz Nala hangja

Beyoncéval készül Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozása

Beyoncé amerikai énekesnő, James Earl Jones amerikai színész és John Oliver brit komikus is a hangját kölcsönzi egy-egy jól ismert karakternek Az oroszlánkirály című rajzfilmből készülő játékfilmben.

2017.11.03 14:35MTI

Beyoncé Simba kölyökkori barátját és későbbi szerelmét, Nalát kelti életre hangjával a mozivásznon. James Earl Jones ismét Mufasa bőrébe bújik, míg a kölyök Simbának ezúttal Donald Glover (Solo: A Star Wars Story) kölcsönzi a hangját.

A 12 év rabszolgaság című filmmel világhírű vált Chiwetel Ejiofor a film negatív főszereplőjét, Zordont, a Golden Globe-díjas Alfre Woodard pedig Simba édesanyját, Sarabit kelti életre hangjával. A komikus Seth Rogen Pumba, a varacskos disznó, míg John Oliver a hűséges Zazu szerepében fog lubickolni.

A Jon Favreau rendezte mozi hűen követi az 1994-es Disney-klasszikus történetét. “Minden rendező álma, hogy ilyen tehetségekkel együttműködve dolgozzon fel egy klasszikust” – mondta Favreau, aki legutóbb A dzsungel könyve élőszereplős változatát rendezte a Disneynek.

Az oroszlánkirály várhatóan 2019. július 19-én kerül az észak-amerikai mozikba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.