Könyv

M. Nagy Miklós a Helikon Kiadó új főszerkesztője

M. Nagy Miklós műfordító, író és kritikus a Helikon új irodalmi vezetője és főszerkesztője.

2017.11.02 23:30MTI

"Kiváló alkotói műhelybe kerültem, amely, nem mellesleg, az egyik kedvencemnek, Kurt Vonnegutnak is a kiadója" - idézi a kiadó közleménye M. Nagy Miklóst, aki mintegy 30 éven át dolgozott az Európa Kiadónál, ahol 2013-tól 2017 októberéig igazgatói tisztséget is betöltötte. Helyét az Európa Kiadó élén Kuczogi Szilvia vette át.

M. Nagy Miklós bámulatos olvasottságával, minőségérzékével és új hangok iránti érzékenységével példaértékű rangot és elismertséget vívott ki magának a nemzetközi kiadói világban is - fogalmazott Sárközy Bence, a Helikont is magába foglaló Libri Kiadói Csoport kiadási igazgatója a közlemény szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.