Film

Új Ace Ventura-mozi jöhet

Az új film már az állati nyomozó fiára vagy lányára koncentrálna, ám Jim Carrey is visszatérne benne.

2017.10.27 12:42ma.hu
hirdetés

Nagy bejelentéssel állt elő a magát nemrégiben újrabrandelt, és ezután Morgan Creek Entertainment Group néven futó cég: több népszerű filmjüket is szeretnék leporolni.

Természetesen a rebootolásra kiszemelt alkotások között van a két Ace Ventura-film is, melyek a cég mai napig is legprofitálóbb művei között vannak. A két film összesen 320 millió dollárt termelt a vállalatnak, miközben előállításuk "csupán" 45 millióba került.

A koncepció szerint az új film már az állati nyomozó fiára vagy lányára koncentrálna, ám Ace Ventura szerepében Jim Carrey is visszatérne, ha csak rövid időre is.

A Morgan Creeknek egyébként olyan nagysikerű produkciókat is köszönhetünk, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az utolsó mohikán, vagy a Bérgyilkos a szomszédom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.