Programajánló

Exkluzív vetítésen a Pearl Jam zenés dokumentumfilmje

Exkluzív vetítésen mutatja be a népszerű amerikai grunge-rock együttes, a Pearl Jam Let's Play Two című zenés dokumentumfilmjét november 11-én az Uránia Nemzeti Filmszínház.

2017.10.20 22:30MTI

A világszerte mozivászonra kerülő alkotást, amely rajongói kezdeményezésre jutott el Magyarországra, eredeti nyelven, angol felirattal láthatja a közönség - olvasható a filmszínház MTI-hez eljutatott pénteki közleményében.

A Pearl Jam két teltházas koncertet adott 2016 augusztusában a chicagói Wrigley Field arénában, a bajnoki győzelmét ünneplő Chicago Cubs baseballcsapatának legendás stadionjában. Az előadásokra összesen 80 ezer jegyet értékesítettek, ezzel minden idők legnagyobb számú fizető nézőjét vitték be az arénába.

A két este alatt 70 dalt játszottak, ebből tizenhatot választott ki a Let's Play Two című filmhez a rendező Danny Clinch. A filmben olyan generációs himnuszok hangzanak el, mint az Alive, a Black, a Jeremy vagy a Better Man, emellett hangsúlyos szerepet kap az énekes, Eddie Vedder futball és a Chicago Cubs iránti rajongása is, amely végigkísérte teljes zenei pályafutását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.