Október 23.

Négy zenekar ad ingyenes Szabadságkoncertet a Millenárison

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, már csak korlátozott számban vannak jegyek.

2017.10.19 23:30MTI

Négy népszerű zenekar ad ingyenes Szabadságkoncertet a Millenárison - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A központi rendezvénysorozat szervezői a családi programok és az Időkapuk interaktív játék mellett Szabadságkoncerttel is készülnek: a Millenáris B épületében a "nagy fesztiválok rendszeres előadói": a New Level Empire, a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island és az Irie Maffia lép fel.

Mint kiemelték: a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, már csak korlátozott számban vannak jegyek.

Az NFM közleményében azt írta: az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulója a "főhajtás, a megemlékezés, a tiszteletadás mellett a közös élményekről, a szabadság örömteli megünnepléséről is szól".

Az NFM által szervezett nemzeti ünnepi programok keretében október 23-án reggel felvonják Magyarország lobogóját a Kossuth Lajos téren, a 15 órakor kezdődő központi ünnepségen a Terror Háza Múzeumnál Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet.

Ezt megelőzően már október 22-én, vasárnap megkezdődnek a programok többek között a hagyományos műegyetemi megemlékezésekkel és a fáklyás felvonulással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.