66 éves volt

Magánszertartás keretében búcsúztak Tom Pettytől

Magánszertartás keretében búcsúztatták el hétfőn Los Angelesben Tom Petty legendás amerikai rockert.

2017.10.17 16:49MTI

Az október elején elhunyt zenészt családtagjai és barátai jelenlétében helyezték örök nyugalomra egy lelkigyakorlat-központban, ahol annak idején George Harrison temetését is tartották - írta a Variety.com filmes portál.

A szertartásról Petty lánya, Anna Kim Violette Petty az Instagramon osztott meg néhány képet. A templomként, szentélyként és meditációs kertként működő intézmény honlapja szerint a területet lezárták a ceremónia idejére.

A floridai születésű zenész és dalszövegíró október 2-án halt meg szívroham következtében, 66 éves korában.

Öt évtizeden átívelő pályafutása során Petty szólóelőadóként, valamint a Tom Petty and the Heartbreakers és a The Traveling Wilburys tagjaként is nagy sikert aratott. Három szólóalbuma jelent meg, a Tom Petty and the Heartbreakers formáció zenéit pedig 13 lemez őrzi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.