42 éves volt

Meghalt a C'est La Vie egykori énekesnője

Berta Claudia csupán 42 éves volt. Halálával már csak ketten élnek az eredeti C'est La Vie-felállásból.

2017.10.17 11:41ma.hu

Szombaton elhunyt Berta Claudia, a 90-es évek végén indult C'est La Vie lánycsapat tagja. 42 éves volt. Halálának hírét édesanyja erősítette meg a Facebookon. A halál okát a család kérésére nem hozták még nyilvánosságra

Berta Claudia halálával már csak ketten élnek az eredeti C'est La Vie-ből. Másik énekesnőjük, Sebők Anikó 2005-ben, 23 évesen vesztette életét egy autóbalesetben.

A C1est La Vie1997-ben indult, tagjai Sebők Anikó, Hegyesi Réka és Pályka Betti és Berta Claudia voltak. Első albumuk 1998-ban jelent meg C'est La Vie címmel, amit egy évvel később követett a Múljon hát. Berta Claudia 2000-ben kilépett az együttesből, a többiek 2002-ig folytatták nélküle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.