Botrány

Szexuális zaklatással vádolják Steven Seagalt is

Úgy látszik a Weinstein-botrány végre elindított valamit Hollywoodban, egyre többen mernek felszólalni az őket ért sérelmekről.

2017.10.15 09:01ma.hu

Most Lisa Guerrero színésznő tálalt ki arról, hogy Steven Seagal korábban szexuálisan zaklatta.

Az állítja, a színész a saját házába hívta 1996-ban meghallgatásra. Seagal a Tűz a mélyben című filmhez keresett embereket, melynek nemcsak főszereplője, de producere is volt. Guerrero a menedzsere egyik nő asszisztensével érkezett.

Seagal selyemköntösben fogadta őket, majd később felhívta Guerrerót, hogy megkapta a szerepet, de azért menjen vissza éjjel egy "magán meghallgatásra", egyedül.

A színésznő arról is beszélt, hogy Seagal a forgatás során megpróbálta öltözőjébe hívni.

A színészt már 1998-ban is megvádolták szexuális zaklatással. Jenny McCarthyt arra kérte, vegye le a ruháit, mire a színésznő sírva rohant haza a forgatásról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.