Jobbulást Neki!

Intenzív osztályon ápolják Törőcsik Marit

A Nemzet Művészét már jó ideje kórházban ápolják, nemrégiben azonban átkerült az intenzív osztályra.

2017.10.12 12:25ma.hu

A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes és kiváló művész év eleje óta kórházban van, ám nemrég sajnos átkerült az intenzív osztályra, ahol látogatót egyelőre nem fogadhat.

A művésznő állapota többször is javult az elmúlt hónapokban, néhány napra haza is engedték.

Azt, hogy az intenzív osztályon ápolják, a színésznő egyik ismerőse erősítette meg a Blikknek. "Csak reménykedni tudok abban, hogy felépül, és hamarosan jobban lesz" - mondta a lapnak.

Törőcsik Mari körül a lánya intéz mindent, gondozót is fogadott, aki ügyel a művésznő imádott velemi házára, és a kertre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.