Sztárhírek

Rádőlt a díszlet, kórházba vitték Marilyn Mansont

Rádőlt a díszlet egy része Marilyn Manson amerikai rocksztárra szombati New York-i koncertjén.

2017.10.02 09:40MTI

A koncertet emiatt azonnal félbehagyták, mivel a 48 éves zenészt kórházba kellett szállítani.

A szokatlan színpadi baleset a Hammerstein Ballroom manhattani koncertteremben történt. A rocker épp az Eurythmics együttes Sweet Dreams című számának egy átdolgozását adta volna elő, amikor a színpadi dekoráció egyik eleme, a két hatalmas pisztolyt ábrázoló szobor rádőlt. A manhattani show-t azonnal félbehagyták az incidens miatt. Az egyik szemtanú szerint az énekes megpróbált felmászni a díszletre, ami aztán maga alá temette.

A zenészt kórházba szállították egy rokon nyilatkozata szerint sérülései miatt egy ideig kórházi kezelésre szorul. A baleset miatt kilenc állomását lemondta jelenlegi észak-amerikai és európai turnéjának.

Manson pénteken pittsburghi koncertjén is elesett, amikor túlságosan előrehajolt a színpadon, hogy a műsor vége felé kezet foghasson rajongóival. A zenésznek néhány nap múlva jelenik meg tizedik stúdióalbuma, a Heaven Upside Down.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.